ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Σεπτεμβρίου 2018 για Αγρότες, Αυτοαπασχολούμενους και Ελ. Επαγγελματίες

Αγρότες, Αυτοαπασχολούμενοι και Ελ. Επαγγελματίες μπορούν να πληροφορηθούν και να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια για την εισφορά ΕΦΚΑ μηνός  Σεπτεμβρίου μέσα από της Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΗΔΙΚΑ.

Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ)

Από σήμερα 9 Αυγούστου είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ) με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.

2 Αυγούστου η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς από την εκκαθάριση εισφορών 2017 του ΕΦΚΑ

Σήμερα 2 Αυγούστου πρόκειται να πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό επιστροφής που είχε προκύψει από την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017.

Ασφαλισμένοι που δεν έχουν δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει άμεσα να τον καταχωρήσουν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες έως τις 29/08/2018.

Αιτήσεις στο ΙΚΕΠ-ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018 Αγροτικής Εστίας έως 11 Ιουνίου

Ο ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ υλοποιεί για πρώτη φορά φέτος παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που αφορά την φιλοξενία 1.000 παιδιών ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχων του ΛΑΕ                       (Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας) σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Κάντε την ηλεκτονικη σας εγγραφή στο ΙΚΕΠ-Λογιστικό Γραφείο ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ έως και τις 31 Μαϊου

Στο ΙΚΕΠ-Λογιστικό γραφείο ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ μπορείτε να υποβάλλεται την αίτηση εγγραφής του παιδιού σας για το Γενικό & Επαγγελματικό Λύκειο έως και τις 31 Μάϊου. Πληροφορίες 2332042000/42888.

Φορολογικές Δηλώσεις 2018 – Ποιοι υποχρεούνται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης

Οι ηλεκτρονικές πύλες του taxisnet έχουν ανοίξει για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Με την προθεσμία να εκπνέει στο τέλος Ιουνίου. Υπόχρεοι φορολογικής δήλωσης σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές τις νομοθεσίας έχουν:

Σελίδες